مشاوره حقوقی رایگان - استراد مال منقول

سلام دوسال پیش من یه پراید خریدم از قم ولی سند نزدم و تمام پول ماشین دادم و فروشنده وکالت فروش بهم داد و من هم ماشین و به فرد دیگری فروختم که قرار شد یک ماه بعد برای تعویض پلاک و تنظیم سند بیاد ولی نیومد حالا کسی که من ماشین و ازش خریدم رفته شکایت کرده با عنوان استراد مال منقول و هزینه دادرسی و برای من از شورای حل اختلاف قم ابلاغیه اومده لطفا راهنمایم کنید ممنونم

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر در فرض حاضر شما با اثبات وقوع بیع و ارایه وکالتنامه میتوانید در مقابل ادعای طرف مقابل پاسخگو باشید