مشاوره حقوقی رایگان - عدم دريافت برگ سبز خودرو چانگان تیپ2

پس از 7ماه مصیبت و انتظار اولین سری خودرو وارداتی چانگان تیپ2 از سایپا خریدم دوماه گذشته هنوز برگ سبز نیومده نه راهور نه کارخونه جوابگو نیستن راهور میگه صادر شده دست ماست نمیدیم چون که سایپا یه تعهدی باید بده وسایپا هم میگه به ما مربوط نیست راهور صادر میکنه تکلیف من چیه اگه برگ سبز را نمیخواستی بدی چرا پلاک کردی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مربوط به حقوقی نیست
به پست منطقه هم مراجعه کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق طرح دعوی درتعزیزات، سازمان صمت موضوع قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهور موضوع را پیگیری کنید.
اگر پست کرده باشند از طریق پست نیز موضوع قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سازمان تعزیرات حکومتی بهترین گزینه برای این موضوع است که از این طریق، پیگیری‌های لازم را به سرانجام برسانید.