مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام و خسته نباشید من یک پیکان وانت خریدم بنام خودم و بعد هفت سال که ماشین دست خودم بوده مکانیک میگه ماشین موتورش دستکوب ایا میشه ماشینو با همین شرایط فروخت و اگه به خریدار گفتی اونهم قبول کرد خودش دنبال کارهای اداریش بره بعد میتواند ازت شاکی بشه با این شرایط که ارزون تر بهش بدی تقریبا 5میلیون تومان زیر فی خیلی ممنون

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

با سلام در مورد قراردادهای خرید و فروش اگر تمام موارد به اطلاع طرف مقابل برسد از قبیل هر نوع عیب و نقصی و با درج عبارت اسقاط کافه خیارات و اسقاط ادعاهای بعدی مشکلی نخواهد بود اما در فرض حاضر دستکوب بودن موتور ماشین ممکن است ناظر به سرقت خودرو باشد دراین فرض بهتر است موضوع را به نیروی انتظامی اطلاع بدهید چون با پیگیری احتمالی در آینده شماهم در چرخه پاسخگویان قرار خواهید گرفت و توافق فعلی شما مانع مراجعه بعدی خریدار مستقیم به مراجع قضایی و انتظامی نخواهد بود