مشاوره حقوقی رایگان - قلع و قمع

سلام با توجه به مالی بودن خواسته قلع و قمع دیوار، مقرر است خواسته را از نظر صلاحیت تقویم نمایید 2- قیمت منطقه ای ملک را نیز اعلام نمایید تا هزینه بر اساس قیمت منطقه ای محاسبه و اخذ گردد. یعنی چه و آیا هزینه ها را از کسی که مستحدثات داشته میتوان اخذ کرد با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

یک فرم بایدئ گرفته و مشخصات ملک را ذکر کنید خودشان تعیین میکنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه این کار ها را دفتر خدمات قضایی انجام میدهد