مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شامل میشه

زمین 1500 متری داریم که دوازده سال پیش دیوار کشی شده ‌قبلا درختان زیادی داشت که چون دعوای سهم آب داشتیم سوختن ‌مجبور شدیم دوباره بسازیم برای نگهداری از درختان در اوایل 97 پی ریزی شد و بنا ساخته شد تا همونجا بمونیم امسال فروردین 99 جهاد شکایت کرده
میخوام بدونم حکم قلع قمع صادر میشه
یا نه مرور زمان میخوره بخاطر دیوارها

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دیوارکشی مذکور,اگربرای حفظ باغ باشد معنی تغییرکاربری نیست.ولی احداث بنا ,تغییرکاربری غیرمجازبوده وبا توجه به ساخت آن که کمتر از3سال می باشد,شامل مرورزمان تمی گردد ومشمول قلع وقمع وجریمه می شوذ.