مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام و وقت بخیر
در مورد پرونده الزام به تمکین پس از رعلام نظر هیات کارشناسی و اعلام آمادگی من جهت برگشت با اشاره به پرونده های بازی که در دادگاه داشتم دادگاه روند پرونده را "در تاریخ 08/22وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از واحد تایپ تجدید و برای 9/22 تعیین گردید" وقت نظارت یعنی چه و چه خواهد شد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام وقت نظارت یا احتیاطی به معنای برگزاری جلسه‌ای برای بررسی پرونده بدون حضور طرفین دعوا توسط قضات می‌باشد. هر چند وقت نظارت در قانون پیش بینی نشده است، اما در مواردی که ضرورت دارد و لازم است پرونده تحت نظر دادگاه قرار گیرد تا دادگاه نسبت به پرونده تصمیم گیری کند، وقت احتیاطی در دفتر تعیین اوقات دادگاه ثبت می‌شود تا پرونده از گردش رسیدگی خارج نشود و اگر پرونده آماده صدور رأی باشد، در وقت فوق العاده رأی قاطع صادر می‌شود.

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام وقت نظارت در واقع مطالعه و یا بررسی پرونده در شعبه هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مربوط به دادگاه است و مهلت برای تکمیل پرونده است