مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام وقت بخیر یه دادنامه برام اومده درمورد واخواهی نوشته توضیح بیشتر میدین چیکار کنم؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. سوال شما خیلی مبهم است. دادنامه را ارسال نمایید و مشاوره تلفنی بگیرید. در حالت کلی واخواهی هنگامی است که رای صادره نسبت به خوانده غیابی صادر شده باشد لذا خوانده میتواند در مهلت 20 روزه نسبت به رای اعتراض نماید به این اعتراض واخواهی می گویند.

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

از انجا که رای بصورت غیابی صادر شده مهلتی برای اعتراض به این رای به شما داده میشه که به این اعتراض واخواهی گفته میشه