مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام،همسر من 30 تومان در ماه درآمد داره و ماهی 1 تومن از فروردین امسال شروع کرده ب من بده این حقوق حق من هست؟و سوال دوم اینکه ایشون بابت پولی ک ب من پرداخت میکنن برای خرید خوردو خوراک و مایحتاج خونه فاکتور و سند خرید می خواد ک مبادا این پول اضافه در حساب من باقی مونده باشه و یا خرج چیز دیگه ای شده باشه..البته این پولی ک برای خرج مایحتاج ریخته میشه بیشتر از 500 تومان نیست ک در هفته شاید دوبار اتفاق بیفته..ولی انقدر عصبانی و تلخ برخورد میکنه ک همیشه باعث دعوا و تنش تو زندگیه من و بچه ها میشه..من ب همین دلیل تصمیم گرفتم مهرمرو اجرا بزارم ..لطف میکنید راهنماییم کنین ک چطور و کجا درخواست بدم ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه از طریق اداره ثبت به ا جرا گذاشته می‌شود

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
نفقه جزو وظایف همسر شماست و باید پرداخت گردد، برای مهریه هم اگر قبلا اقدام نکرده اید از اداره ثبت اسناد و اگر اقدام کرده اید از دادگاه پیگیری نمایید‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
برای مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست خود را پیگیری کنید و از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید
اگر اموالی نداشت می توانید با اخذ گواهی یه دادگاه مراجعه کنید و از طریق دادگاه مهریه خود را مطالبه کنید که در این صورت زوج مجبور می شود بعد از صدور حکم قطعی مهریه دا‌دخواست اعسار بدهید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به محصری که ازدواج کرده اید بدوا مراجعه کنید