مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه نقل و انتقال خودرو

با سلام آیا امکان دارد همسر بنده برای خودروی خود یک وکالت نامه بدون تاریخ و بدون امکان ابطال برای نقل و انتقال خودرو به بنده بدهد؟
ایشان ماشین را صفر تحویل گرفته اند و برای اینکه به نام من بزنند نیاز به پرداخت مالیات خیلی زیاد و مراجعه به تعویض پلاک و عیره است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکالت تام و بلاعزل فروش و تعویض پلاک بگیرید و مبایعه نامه نیز بین خود تنظیم کنید که هر زمان مشکلی پیش اومد بتوانید با وکالت‌نامه اقدام کنید یا با مبایعه نامه طرح دعوی کنید.
.