مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام بنده 1.5 سال قبل شریک موسسه زیر نظر بهزیستی شدم در آن تاریخ یک قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم مهره موسسه و چندتا شاهد هم امضا کردن قرار شد محضریش کنیم که نکردن و هیچ مبلغی هم بهم ندادن الان میگن درآمد کم بود هرچی دراومده مخارج شده حساب درست بهم نمیدن میدونم که زیاد هم نباشه کم نیست ولی نمیگن موندم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

می توانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح و مبلغ دقیق سود یا ضرر شرکت و یا موسسه را بدست آورید و سپس براساس نظریه کارشناس و سایر دلایل علیه مابقی شرکا اقامه دعوا بنمایید.