مشاوره حقوقی رایگان - پخ ساختمان

اگه یک ساختمان که مجموعا 6 واحد باشد که یک طرف ساختمان باید پخی بخورد (چون ساختمان مجاور پخ دارد)
1) آیا این پخی شامل واحد های طرف بدون پخی هم میشود (یعنی باید پولی پرداخت کنن به واحد های که پخی باعث کاهش متراژشان شده)؟
2) یا باید متراژی که پخی از واحدهای یک طرف ساختمان کم کرده حتما در همه واحد ها حتی طرفی که پخی نمیخورد تقسیم شود (مثلا 5 متر پخی، باید 2.5 متر در هردو تقسیم و کم شود شود)؟
3) آیا قانونی برایش وجود دارد یا توافق طرفین است یعنی میتوانند طرفی که پخی نمیخورد رضایت به کسر شدن متراژ از واحدش برای برابری واحد ها را ندهد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در این خصوص باید وفق مقررات شهرداری عمل شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

توافق طرفین بر مبنای ضوابط شهرداری ملاک است