مشاوره حقوقی رایگان - استفاده مرخصی ذخیره شده بجای استعلاجی در دستگاه دولتی

سلام کارمند رسمی اداره هستم که تقریباً حدود 264 روز مانده مرخصی دارم که ذخیره شده و استفاده نکردم در شرف بازنشستگی هم هستم به علت استفاده بیش از حد از مرخصی استعلاجی خواستم ببینم می‌تونم به جای مرخصی استعلاجی از مانده مرخصی ام استفاده کنم یا نه ، با وجود درخواست کتبی از اداره بدون اطلاع بنده که رسمی قطعی هم هستم حقوقم را کسر نمودند ، لطفا راهنمایی بفرمایید