مشاوره حقوقی رایگان - دفترخانه در چه صورت میتواند تمام و یا بخشی از سند اجاره نامه مغازه را باطل اعلام کند

با سلام سند اجاره ای سال 52 به دونفر شریک یکسان واگذار شده ودر آن تغییر شغل انتقال به غیر از مستاجرین سلب گردیده. سال 70 دوشریک مغازه را دوتقسیم میکنند و یک نفر به شغل ذکر شده در سند اجاره و دیگری شغل دومی اختیار میکند سال 82 در دفتر خانه ای با پایان کار جعلی و مفاصا شغلی جعلی در حضور وکیل ورثه شریک متوفی که شغل اولیه را ادامه داده بود یک دهانه از سه دهانه را که 12 سال قبل جدا کرده بودند سند سرقفلی صادر میکند و شریک دوم دفاتر را امضا قسمت جدا شده چند دست چرخیده سال 96 مالکیت را خریدم مشکلاتی پیش آمد شهرداری بابت ای تقسیم 650 ملیون طلب میکند. ورثه دومین شریک که تغییر شغل هم داده بود و حتی قبل از فوتش مغازه را فروخته حق کسب و پیشه می‌خوان رفتم دفتر خانه حکم دادگاه را جهت ابطال نصف مغازه میخواهم ندارد درخواست برگه انحصار وراثت را میکنم ندارد برگه پرداخت مالیات بر ارث متوفی را میکنم وجود ندارد در ضمن مدارکی را جعل کرده و در اختیار وراث دومین شریک قرارداده است طرح دعوی کیفری میباشد چگونه و با چه دادخواستی اقدام کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پلسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مدارک را جعل کرده اند باید طرح دعوای جعل نمایید اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی پرونده ومستندات است