مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه انتقال سند ماشین

من اول فروردین ماشین توسان از آقای الف که از دلال های داخل بنگاه بودن خریدم. ایشونم از اقای م خریده بودن و از اقای م وکالت تعویض پلاک داشتن که بعد از وصول اخرین چک پلاک ماشین و تعویض کردم الان که میگم سند بزنید اقای الف می گن باید هزینه سند و خودت بدی تو قولنامه گفته شده هزینه سند با فروشنده هستش میشه من هزینه رو بدم بعد شکایت کنم تا هزینه رو پس بگیرم اینطوری میره شورای حل احتلاف و من مجبور نیستم هزینه سنگین دادرسی رو بدم ماشینو 370 میلیون خریدم هزینه دادرسی زیاد میشه.

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

سلام. پیشنهاد می کنم بدواً طی اظهارنامه ای مراتب حضور در دفترخانه اسناد رسمی با تعیین ساعت و زمان دقیق و نشانی دقیق محل تنظیم سند را به فروشنده اعلام کنید و سپس در صورتی که ایشان حاضر نشده، به طرفیت ایشان طرح دعوی کنید و بعد از الزام به تنظیم سند، بدواً هزینه ها را پرداخت و متعاقب آن، به طرفیت نامبرده در شورای حل اختلاف( چنانه هزینه ها کمتر از 20 میلیون تومان باشد) اقامه دعوی از باب تسبیب کنید.