مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

بنده با شخصی در زمینه تولید همکاری میکنم. از اونجایی که ایشون دسته چک نداره، برای خرید برخی اقلام مورد نیاز، بنده چک میدم و البته عمده مبلغ چک رو ایشون در تاریخ سررسید چک به حسابم میریزه. میخواستم بدونم با توجه به عرف بازار من بابت پرداخت چک چند درصد باید از ایشون کارمزد بگیرم.

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. به شما شدیداً هشدار می دهم که از این کار خطرناک پرهیز کنید. زیرا تمام تعهدات مالی، متوجه شما بوده و اخذ کارمزد به این نحو دارای شبهه دار است.