مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توافق

سلام.
من برای مهریه درخواست دادم و مهریم قسط بندی شده حالا میخواییم با همسرم از هم جدا بشیم اما با همون مهریه ی تعیین شده ی دادگاه.
تکلیف مهریه چی میشه؟ چه اقدامی برای جدایی باید انجام بدیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال قبل از اجرای صیغه طلاق زوج مکلف به پرداخت حقوق مالی زوجه که مورد حکم قطعی یا تقسیط قرار گرفته یا کسب رضایت زوجه به اجرای صیغه طلاق می باشد .

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

با سلام اگر دادخواست طلاق یکطرفه باشه مهریه شما باهمان اقساط تعیین شده پرداخت میشود ، مگر اینکه مالی از همسرتون به دادگاه معرفی کنید ، برای جدایی دادخواست طلاق یکطرفه میتوانید بدهید به استناد شروط دوازده گانه مندرج در سند نکاحیه اگر محقق شده است