مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره جعلی

با سلام
ملکی را دربنگاه اجاره دادم. (رهن واجاره) که بعدا معلوم شد شخصی که به عنوان مستاجر حضور داشته، واقعی نبوده. بنگاه با استفاده از کپی سند و کارت ملی قرارداد دیگری با رهن کامل نوشته و پول را دریافت کرده. بعد از دو ماه من و مستاجر اصلی متوجه کلاهبرداری بنگاه شدیم و شکایت کیفری کردیم. که فرد مذکور در بازپرسی اعتراف کرد و دو هفته زندان آگاهی و در حال حاضر زندان است. چون چندین مورد دیگر هم هست. گویا نمیتواند پول رهن مستاجر من رو بدهد. مستاجر هم نه اجاره میدهد نه تخلیه میکند. ضمنا کارشناس دادگستری جعلی بودن امضا را در دو قرارداد جعلی تایید کرده است
من چگونه میتوانم دستور تخلیه و همچنین اجاره پرداخت نشده رابگیرم
با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. با توجه به اینکه شبهه در شخص طرف عقد اجاره ایجاد شده، لذا این عقد، باطل و در کنار دعوی بطلان عقد اجاره، دادخواست خلع ید نیز تقدیم کنید.