مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پس گرفتن پولی که قرض داده شده است

با سلام و خسته نباشید. جهت راهنمایی سرایدار مقیم تهران که اهل افغانستان است برای مشاوران محترم دادراه، پیام ارسال می‌کنم. آیا فردی که اهل افغانستان است می‌تواند در دادگاه‌های ایران، طرح دعوی کند؟ آیا این فرد برای بازپس‌گیری مبلغ هشت میلیون تومان باید به شورای حل اختلاف مراجعه کند یا بایستی در دادگاه، دادخواست مطالبه‌ی وجه کند؟ تنها مدرک موجود، رسید انتقال وجه است. آیا می‌تواند دادخواست اعسار از هزینه‌ی دادرسی دهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری منعی ندارد
ابتدا اظهارنامه سپس دادخواست
اگر کد فراگیر دارد شدنی است