مشاوره حقوقی رایگان - موضوع شكايت

باسلام. همسرم طلاها و يه سري وسايل رو از منزل خارج كرده ، من دادخواست استرداد مال و طلا دادم با فاكتور ، و ايشون محكوم شدن ! سوالم اينه از نظر كيفري چه شكايتي مي تونم بكنم ؟ اين آقا خيلي از وسايل رو بردن ، ولي من فقط تونستم خيلي كم از وسايل رو محكوم كنم ، چون فاكتورها رو هم برده با خودش ، يه تامين دليل زدم مشخص شده چه وسايلي از منزل خارج شده ، مي خواستم از نظر كيفري ايشون محكوم شن ، شكايت خيانت در امانت يا سرقت قابل قبول هست ؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ چنانچه اموال به همسرتون سپرده شده باشد و ایشون به عنوان امانت در یدشون بوده باشد شکایت خیانت در امانت متصور می باشد در غیر این صورت خیر ، البته در مسائل خانوادگی معمولا رای بر این موارد صادر نمی گردد . در بعضی موارد ممکن است ربایش ساده در خصوص موضوع شما صدق کند

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383