مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

باسلام. شوهری که به هيچ عنوان تمايل به ادامه زندگي ندارد و دادخواست تمكين نمي دهد ! صرفا بابت خسته كردن زوجه ! به جز نفقه ، زوجه چه راه قانوني داره براي تكليف ش ؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در رابطه با موضوع مطروحه از حقوق زن در خانواده نفقه، مهریه، اجرت المثل و شرط تصنیف می باشد که تحت شرایطی به زن تعلق می گیرد . که زن امکان مطالبه آنها را از دادگاه دارد . همچنین طبق قانون و قباله ازدواج حق طلاق با مرد می باشد اما تحت شرایطی زن نیز می تواند تقاضای طلاق بنماید.

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با توجه به نوشته شما ، چون مرد به وظایف زناشویی عمل نمیکند ،شما با اثبات این موضوع دردادگاه (عسر وحرج ) میتوانید طلاق بگیرید