مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با سلام .... مهریه از طریق دادگاه اجرا گذاشتم و مرد اومد اعسار زد و حکم اعسار قبول شد و پیش قسط 20 تا و هر چهار ماه یک سکه شد و باز تجدید نظر زد و حکم دوباره تایید شد و الان قطعی شده و دیگه فعلا تعدیل نزده و من رفتم اجرای احکام حالا میخوام بدونم الان در این مرحله میتونم ممنوع الخروجش کنم یا نه ؟ چون شنیدم میگن با دادخواست اعسار قبول شده باشه رفع ممنوع الخروجی هست ایا درسته ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
حکم اعسار اجرای تمام حکم رو متوقف می کنه اما به میزانی که بایستی پرداخت کنن شما امکان اقدام بر روی 20 عدد سکه و ماهیانه چهار عدد رو دارین و برای اجرا این امر ابتدائا بایستی پرونده اجرایی تشکیل بدهید سپس تقاضای پرداخت نمایید و پس از ابلاغ چنانچه پرداخت صورت نگیرد به طور معمول امکان اخذ ممنوع الخروجی وجود دارد.

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383