مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع

سلام، خسته نباشید
من با یکی دعوام شد که ایشون دعوا رو شروع کردن و به من حمله کردن و من هم درگیر شدم و از خودم دفاع کردم که هر دو نفر آسیب دیدیم ولی ایشون بدون خبر رفتن شکایت کردن و پزشک قانونی هم رفتن، زمانی من خبر دار شدم که دیگه زخم هام خوب شده بود و نمیتونستم پزشک قانونی برم، الان به نظر شما چیکار کنم بهتره؟؟
یک نفر شاهد هم دارم که حاضره شهادت بده فقط از خودم دفاع کردم

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
چنانچه بتوانید دفاع مشروع از خود را ثابت کنید تبرئه خواهید شد.