مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال و پرداخت مهریه

من به دلیل بدهی که داشتم حقوقم توقیف شده. تو این گیر و دار زنم مهریه اش که 300سکه عندالاستطاعه بوده اجرا گذاشته. الان تکلیفم چیه؟ مهریه رو ندارم بدم باید برم زندان؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر اموال شناسایی شده از محکوم علیه تکافوی پرداخت حکم قطعی مهریه را ننماید محکوم علیه مشمول اجرای ماده 3 قانون محکومیت های مالی و صدور حکم حبس نمی شود چونکه پرداخت مهریه زوجه منوط و مشروط به قدرت و توانایی زوج بوده که چنین توانایی از زوج توسط زوجه به اثبات نرسیده است .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به اینکه مهریه عندالاستطاعه می باشد اثبات وجود اموال بر عهده زوجه می باشد و در صورتی که اموالی از شما شناسایی و معرفی نگردد حبس نمی شوید.