مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوقی قضایی بیمه

سلام سال99تصادف کردم گواهینامه نداشتم سنم قانونی نبود موتور بیمه داشت بیمه داشت بیمه دیه پرداخت کرده 680میلیون حالا ابلاغ دادگاه اومده که برا پرداخت دیه به بیمه برم حکمش چیست

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله مطابق قانون بیمه اجباری شرکت بیمه دیه راپرداخت میکنه وبعد به قائم مقامی از زیان دیده علیه مقصر طرح دعوا می‌کند.
ناگفته نماند رانندگی بدون گواهینامه جرم است ومجازات دارد که جرمی درجه 8است که جزای نقدی مجازات آن میباشد مگر اینکه همراه با جرم دیگری یا حادثه باشد که بحث دیگری لست.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید اعسار بدهید و بصورت اقساط بپردازید.