مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با هویت جعلی من

با سلام و احترام. پس از مسدوی حساب بانکی خود پیگیر و متوجه شدم که از سوی دادگاه به جرم کلاهبرداری رای نهایی در خصوص رد مال و جزای یک سال حبس تعذیری درجه 4 و جریمه 530 میلیون تومانی برای اینجانب در نظر گرفته شده. شاکی یک نفر و متهمین سه نفر هستند که بنده ام با عنوان مجهول المکان در میان متهمین پرونده هستم. از طرفی به دلیل عدم اطلاع و نداشتن کد ثنا هرگز روحم از این موضوع خبر نداشته و رای غیابی صادر شده و حالا پس از یکسال از سوی دادگاه به اینجانب ابلاغ گردیده. (آن هم با پیگیری خودم و التماس به بخش رایانه دادگاه که ثبت نام بنده را در سامانه انجام دادند.) اطمینان دارم شخصی با کارت ملی مفقود شده اینجانب اقدام به کلاهبرداری نموده. با توجه به اینکه در زمان مفقودی بنده گزارش مفقودی داده و کارت ملی المثنی دارم باید واخواهی کنم؟ در حکم آمده که قضی تصاویر دفترخانه راهم دیده و شاکی متهمین را شناسایی کرده است. در حالی که فرد متهم من هستم که اصلا روحم از ماجرا خبر نداشته است. آیا شانسی برای اثبات بی گناهی دارم؟ در جلسه واخواهی شاکی باید برای شناسایی من حاضر شود؟ اگر مرا ببیند و گوید من نیستم رای برمی گردد؟ آیا پس از واخواهی باید وثیقه بگذارم؟ کارت ملی بنده دچار مشکل شده و استعلام نمی دهد. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای اعتراض و دفاعیات خویش را مشروحا بیان کنید. درصورت صحت اظهارات شما احتمال برائت وجوددارد.