مشاوره حقوقی رایگان - جلب بدهکار

سلام من 30میلیون طلب دارم و ایشون اعسار زده و حکم قطعی نشد زده 20روز تجدید نظر خواهی و اعتراض ایشون رفته از پیش خودش یک قسط به حساب دادگاه ریخته من میتونم تا زمان رای قطعی جلبش بکنم ؟میتونه جلب باطل کرده باشه؟ ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای اعسار قطعیت یافته باشد ظرف ده روز تادیه نگردد جلب محکوم علیه به تقاضای محکوم له متصور است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

تا زمانی که حکم قطعی نشده خیر ولی می توانید دستور تامین خواسته بدهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، به جهت اینکه ایشان درمهلت قانونی دادخواست اعسار داده و تا مشخص شده نتیجه، امکان جلب وجودندارد