مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه بابت اجاره معوقه

سلام. وقتی در قرارداد موعد پرداخت اجاره در اول یا آخر ماه تعیین نشده باشد میتوان به مستاجر اعلام کرد چون طبق عرف در اول ماه است پس باید در اول ماه پرداخت کند؟
سوال دوم اینکه مستاجر به بهانه اینکه فشار آب دوش کم است و چون موجر اقدام نمیکند اجاره ماه دوم را پرداخت نکرده و اعلام کرده صرف خرید و نصب پمپ قویتر کرده است. همه اینها در حالیستکه طی بازدید اینجانب مشکلی از این بابت نبوده است. آیا با توجه بند قرارداد که در صورت عدم پرداخت اجاره بیش از یک ماه موجر میتواند حکم فسخ و تخلیه بگیرد در این شرایط امکان گرفتن حکم تخلیه مستاجر را دارم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. برمبنای توافق است.
بله می توانید.