مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام خسته نباشید
متهم به جرم آدم ربایی 7 سال حکم غیابی تعزیری دادن بهش الان 9 ماه زندان هست و ما اقرارنامه از شاکی گرفتیم که خودش با متهم رفته و آدم ربایی صورت نگرفته ولی و ما اعاده ی دادرسی زدیم برا دیوان که بعدش این رضایت و اقرارنامه رو بزنیم رو پرونده اما هنوز جواب اعاده ی دادرسی نیومده
حالا میخاستم بدونم امکانش هست که مرخصی بگیریم براش؟ آخه خودش از داخل زندان درخواست مرخصی داده اما رئیس زندان ردش کرده؟ راه دیگه ای هست که ما خودمون پیگیر بشیم براش چندروز مرخصی بگیریم؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه صادرکننده رای درخواست دهید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
با قاضی ناظر زندان صحبت شود