مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده

با سلام من ضامن وام شدم حال وام گیرنده پرداخت نمیکنه بعد از 7 ماه جنگ اعصاب با توجه به مشگل اعصابم بیماری من بدتر شده شکایت کنم بجز پرداخت وام چطور این اختلال و اوت کردن بیماری جبران میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متاسفانه صرفا میتوانبد به میزان اقساط پرداختی علیه وام گیرنده طرح شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت هم فایده ندارد اول باید تشریف ببرید بانک تا بیشتر به خود طرف فشار بیاورند و شما هم خودتان باید بری در خونشون فشار بیشتری بیاری تا بیاید پرداخت کند وگرنه باید پرداخت کنید .

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام شما مجبورید ابتدا وام رو پرداخت کنید بعد به اون شخص مراجعه کنید و اعصاب خودتونم بیشتر از این خورد نکنید چون به هیچ وجه قابل جبران نیست