مشاوره حقوقی رایگان - واريز اجاره بها به شماره كارت مادر موجر

با سلام
مستاجر اپارتمان مسکونی (رهن و اجاره) تو شهر تهران هستم
اجاره بها دو ماه اول به شماره كارت موجر واريز كردم (تنها شماره كارت تو قرارداد است). اين ماه ميخواستم واريز كنم ولی کارت مقصد فعال نبود. زنگ زدم به موجر اونم گفت کارتش مشکلی دارد و ميخواد از اين به بعد به شماره مادر ايشان واريز كنم.
1- اگر این کار رو بکنم مشکلی پیش میاد؟
2- اگه این حرفها تو یه پیام اس ام اس ميفرسته و به اون شماره كارت واريز كنم مشکلی پیش میاد؟
3- اگه بله, چیکار میتونم بکنم تا مشکلی پیش نمیاد و قرارداد فسخ نشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از ایشان رسید مبنی بر اعلام رضایت وی بابت واریز اجاره به حساب دیگری بگیرید. منعی ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر واریز نکنید مگر اینکه بیاید پشت هردو نسخه اجاره نامه با حضور دو نفر شاهد درخواست کند که به شماره کارت ....بنام مادرم خانم .... واریز نمایید و امضا نماید

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام حداقل با پیامک از شماره ای که بنام موجر هست به شما پیام بفرسته و دقیقا اعلام کنه که از این به بعد اجاره بها رو به فلان کارت بنام فلان شخص واریز کنید