مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام شوهر من به دلیلی مجبور به تغییر شغل شده حالا میخواد بره با پدرشون یک ماشین سنگین بخره سهمی که شوهر من میگذاره بیشتر از سهم پدر شوهرم هستش ولی سودی که هر دو طرف میبرن باید نصف بشه والا این پول تمام سرمایه ای هستش که من با نادیده گرفتن تمام حق و حقوق خودم و بچه هام بدستش اوردم حالا شوهرم هم میگه مال خودمه خودم تصمیم میگیرم شما سختی کشیدید خوب افرین ...
ایشون حتی یه خونه واسه زندگی مون نگرفته من الان 8 سال منزل پدرم هستم و پدرم بخاطر علاقه خودشون به من این فرصتو بهش داد که بتونه روی پای خودش وایسته درصورتی پدر خودش حتی یه قدم واسه ما برنداشت حالا لطف پدر منو و سختی های منو وظیفه میدونه ایا من میتونم در مراجع قانونی از ایشون شکایت کنم البته ناگفته نماند که این سرمایه قرار بود بخشی از ان خرج یه خانه بشه و ما بالاخره بریم خونه ی خودمون و این رو مکتوب نوشته که اگه این کار رو نکنه باید کل اون سرمایه حق حضانت بچه‌ها مو مهریه مو یکجا پرداخت کنه حالا با این اوضاع میتونم از طریق مراجع این موضوع رو پیگیری کنم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام ضمن تبریک پیشاپیش روز مادر؛ علی الظاهر اقدام خاصی در این خصوص نمی توان کرد ، جهت اطمینان توافقنامه مورد اشاره را به رویت یکی از وکلای محترم شهرتان برسانید