مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و کلاهبرداری

باعرض سلام خدمت شما بزرگوار
برای انجام کار اداری و ترخیص خودروی توقیف شده ام در شهرستان ارومیه از همسایه ام کمک خواستم و ایشان شخصی را بعنوان عموی خودش که دارای سمت های بالای اجرایی در نظام بوده است را معرفی کرد ( در صورتیکه تمام مشاغل و سمت ها دروغین بوده است )
♦️دلیل توقیف خودرو شکایت برادرم از من بوده .
ایشان به بهانه های مختلف از قبیل بیکاری ، مشکلات خانوادگی ، مسدود شدن حساب شخصی خودش مبلغ 12/500/000 تومان و یک ساعت و کفش مردانه از من گرفته است .
تمام مبالغ را به حسابشون واریز کردم و رسید دارم .
از این مبلغ فقط یک میلیون تومان بابت وکیل در ارومیه پرداخت شده است .
و در حال حاضر در شهریار توسط وکیلم اقدام به باز پس گیری مبلغ واریزی شده ام که بی نتیجه بوده است .
♦️و در دفتر استاد رسمی فقط یک وکالتنامه کاری داده ام .
♦️در دادسرا و دادگاه دو مرتبه منع تعقیب صادر شده است .
به چه صورت می‌توانم از این دو نفر پول و اجناسم را پس بگیرم .
آیا راه قانونی در این ضمینه وجود دارد .
باتشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
نحوه معرفی به چه شکل بوده ؟ آیا شما را به محل خاصی برد؟ کارت شناسایی یا اوراق مستند مبنی بر سمت به شما ارائه داد؟
مبلغ به چه صورت به ایشان پراخت شده؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم