مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت افت قیمت خودرو طرف مقابل

سلام
سمند 95 دارم یکماه پیش با ساینا 1401 تصادف کردم ایشان به سپرعقب خودرو من زد به علت تغییر مسیر ناگهانی مقصر شناخته شدم ایشان 7 میلیون از بیمه دریافت کرده . دوروز پیش به حل اختلاف خوانده شدم و 12 میلیون افت بابت خیمدگی شاسی
از من خواستند وچون خودروی من هیچ خسارتی ندیده و فقط یک خراش کوچک 5 سانتی در سپر
افتاده به کارشناس اعتراض کردم بدین عنوان که (یک خراش نمیتواند شاسی ماشین را خم کند)
یکماه مهلت دادند تا توافق کنیم در غیر اینصورت پرونده به دادگاه خواهد رفت .
آیا جهت اعتراض به کارشناس چه اقدامی بکنم؟
اگر پرونده به دادگاه برود به نفع من خواهد بود یاضرر من؟
متشکرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع به کارشناس ارجاع و نظریه ایشان قابل اعتراض نیز میباشد.

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

سلام بفرستید هیات نظر کارشناس ملاک هست