مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات مهریه عندالاستطاعه

اثبات استطاعت مرد برای پرداخت مهریه عندالاستطاعه به عهده زن هستش یا مرد ؟ یا اینکه خود دادگاه با استعلام هایی که از بانک و اداره ثبت و ... میگیره توان مالی مرد برای پرداخت مهریه رو مشخص میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اثبات توانایی زوج جهت پرداخت مهریه عندالإستطاعه زوجه ، بر عهده زوجه است اگرچه از طریق استعلام مرجع قضایی از مراجع قانونی نیز قابل اثبات است .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اصل بر توانایی مالی فرد هست و باید ناتوانی از پرداخت دین خود را در دادگاه اثبات نماید و با انجام استعلام ها از بانک و همچنین پذیرش شهادت شهود وی این مهم مشخص میشه