مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی بعلت ازدواج مجدد

در صورتی که همسرم (مرد) ازدواج مجدد انجام داده و مجهول الامکان هست یکسال هست که شکایت کرده ام و درخواست مهریه و نفقه دادم در صورت طلاق غیابی نفقه قطع میشود ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پس از اجرای صیغه طلاق رابطه زوجیت منحل می گردد و موجب شرعی و قانونی برای استحقاق و دریافت نفقه نیست و تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده مشروط به تمکین از زوج ، امکان استحقاق نفقه وجود خواهد داشت مگر اینکه زوج ترک زندگی خانوادگی نموده باشد که در اینصورت نیاز به تمکین از زوج برای استحقاق نفقه نیست .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر قطع تا صدور حکم قطعی طلاق و سپری شدن ایام عده قطع نخواهد شد