مشاوره حقوقی رایگان - کمیته امداد امام خمینی ره

سلام وخسته نباشید... من دیسک کمر شدید دارم و3تا فرزند دارم و مستاجر هستم و نه خانه ی یا زمینی و ماشین وهیچ پولی در بانک یا بیمه خانواده ام ندارم ومن کارگر فصلی هستم و نمی توانم کارگر هم بکنم این قدر کارگر وچیزهای سنگین جابه‌جایی کردم دیسک کمر گرفتم استعلام‌های از هویت من بگیرید ببینم بمن میرسدیانه کمته امداد امام خمینی ره تقاضای رسیدگی دارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به کمیته امداد یا بهزیستی مراجعه ودرخواست دهید تا بررسی گردد