مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت اشتباهی

من قرار بود صد و پنجاه و دو تومن بریزم ولی اشتباهی یک میلیون و پنصد تومن ریختم ن شماره ای از طرف دارم ن آدرسی از چه طریقی میتونم پی‌گیری کنم اگه طرف بزنه زیرش چیکار می‌تونم بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به بانک مراجعه و شماره تماس طرف را دریافت کنید. واگر بصورت توافقی حل نشد. میتوانید دردادگاه طرح دعوی کنید.

مهسا جاوید

سرکار خانم مهسا جاوید :

سلام از طریق شماره کارتشون پیگیری کنید
دعوا درصلاحیت شورا ست
تحت عنوان الزام به پرداخت وجه بلاجهت دادخواست بدید
اگر بخواهد نپردازد باید ادله ای مبنی براینکه پرداخت شما مبنی بر دین تون بوده باید ارائه کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رسید پرداختی را دارید اول ارایه دهید اگر قبول نکرد از طریق اظهارنامه درخواست مبلغ کنید و اگر بازهم نکرد دادخواست دهید