مشاوره حقوقی رایگان - راهزنی

سلام
4 نفر درشب ها به سرقت (راهزنی) میرفتند و الان گیر افتادن و یکی از انها زن است و صاحب 2فرزند است که پدر بالا سر انها نیست و قاضی هنوز حکم را صادر نکرده ولی زنی که صاحب 2 بچه است قاضی اورا سندی کرده است و سند ان 5 میلیارد ایا حکم او ازادی است یا محاربه

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام بستگی به نحوه ارتکاب و نقش متهم در انجام اعمال مجرمانه دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید چگونگی ارتکاب جرم بستگی شود