مشاوره حقوقی رایگان - درگیری بین اهالی دو روستا

سلام و عرض ادب. من ... روستای ق ... استان اردبیل هستم. ما و روستای همسایمون یک بحثمون شده بود. تا این که روستای ج... و اهالی آن یک شب ساعت 22 شب آن ها به همراه شورای آن روست با تبر سامورایی و تفنگ اقدام به بریدن لوله اب آشامیدنی ما میکردن. که یک نفر از آن ها رو دستگیر و به دست قانون سپردیم. ولی متاسفانه صبح روز بعد اهالی محترم روستای ما برای کار به اردبیل میرفتن و راه بین اردبیل و روستای ما از روستای آن ها رد میشد. صبح ساعت7 ورودی روستای ج.. بارهبری ... دست به راهزنی کرده و با بستن راه عمومی اقدام به زدن اهالی روستای ما شدن. متاسفانه با چوب و سنگ ریختن همه ما ها رو با خون و خاک و سنگ یکی کردن. ما اهالی روستای ق ... از آقای رئیسی درخواست عاجزانه داریم که رسیدگی کنند. شکایت کردیم ولی آقای دادستان محترم استان اردبیل آقای ...و آقای ... با هم در یک سفره میشینن و شام و ناهار میخورن. متاسفانه تنها مرجع و درخواست ما آقای رئیسی هستن. ممنون میشم به داد اهالی محترم روستای ق ... رسیدگی کنین. اهالی روستای ما از ترسشون از خونه هاشون بیرون نمیان.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام شما سوالتان را از طریق درگاه قوه قضائی مطرح وپیگیری کنید موفق باشید