مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب شهرداری

سلام
بنده در حال ساخت باغی در حومه شهر هستم که تازه جزء حومه شهر شده و شهرداری هنوز هیچ خدماتی نداده و کلا تبدیل به باغ شهرش شده است(حدود3هزار باغ درست شده) و بنده در حال ساخت بودم که شهرداری در را با هوابرش بریده و کلیه وسایل از جمله موتور برق را برده است و روی دیوار نوشته مشمول تخریب.
ایا شهرداری میتواند وسایلی که توقیف کرده ندهد؟ و ایا شهرداری به تنهایی میتواند در جایی که کلا شده باغشهری خودش به تنهایی حکم تخریب صادر کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.
بله ممکن است