مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام میخاستم بدونم من به یکی سفته داده بودم که قرار بود تا عید کل پولشو بدم ولی تونستم نصفشو بدم حالا طرف ازم کل پولو میخاد و منم ندارم اگه طرف شکایت کنه و سفته رو بزاره اجرا چند روزه حکم جلب میگیره و من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال زمان مشخص و معینی متصور نیست ضمن اینکه پس از قطعیت حکم محکومیت صادره و تقاضای اجرائیه و مضی مهلت اجرای آن و عدم شناسایی و یا دسترسی یا تکافوی اموال محکوم علیه و یا عدم پذیرش اعسار محکوم علیه و یا عدم اجرای کامل حکم تقسیط محکوم به از سوی محکوم علیه ، آن موقع به تقاضای محکوم له ، دستور حبس محکوم علیه توسط مرجع قضایی رسیدگی کننده به پرونده صادر و اجرا خواهد شد .