مشاوره حقوقی رایگان - صفحه آخر شناسنامه

با سلام و عرض ادب
من با خانمی میخواییم عقد کنیم
ایشون قبلا در حین نامزدی طلاق گرفتن و‌ اذعان میکنند هیچگونه رابطه جنسی نداشتند و پرده بکارت سالم میباشد
و شناسنامه شون رو عوض‌ و‌‌ از نوع جدید کردن و ادعا داره در صورت نداشتن پرده بکارت در صفحه آخر شناسنامه جدید نوشته میشه و صحه میزاره به صحبتش آیا واقعا اینجوریه؟ یعنی اگه پرده بکارت نداشت و دخول اتفاق می افتاد حتی تو صفحه آخر ‌شناسنامه جدید هم درج میشد؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در رای دادگاه یادر طلاق نامه این موضوع باکره گی یا عدم آن قید میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر در شناسنامه نوشته نمیشود ولی هرکس که عقد کرده و غیر مدخوله باشد تحت شرایطی اداره ثبت نام همسر قبلی را حذف میکند شما هم برای انکه خیالتان راحت شود یا خانم را به یک پزشک معتمد زن متخصص زنان معرفی کنید و برگه سلامت پرده بکارت را تقاضا کنید یا با معرفی به پزشک قانونی محل برگه سلامت بگیرید