مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام و عرض خسته نباشید
با توجه به افزایش قیمت سکه طبق سنوات گذشته مجبور به ارایه دادخواست تعدیل شدم و همان شاهدان سنوات گذشته که امسال یه قاضی اعسار جداگانه برای تعدیل ها در نظر گرفتن که من شاهدان خودم را که بردم در رای نوشته بدلیل اینکه شاهدان از میزان محکوم به اطلاع نداشتند دادخواست را رد کرد و استناد به ماده 9 محکومیتهای مالی کرده که در اون اشاره شده شاهدان باید از معیشت محکوم اطلاع داشته باشند نه میزان محکومیت میخواستم بدونم آیا امیدی هست در دادگاه تجدید نظر رای شکسته شود چه کسی میتواند سکه 10 میلیونی بخرد؟
ممنون

پاسخ ها :

شاهد تعدیل اقساط مهریه شرایط شاهد تعدیل اقساط مهریه رد دادخواست تعدیل اقساط مهریه تعدیل اقساط مهریه کاهش اقساط مهریه تعدیل مهریه اقساط مهریه مهریه