مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روانی همسر

بیست سال پیش با شوهرم کاملا سنتی و طبق رسوم ازدواج کردم. از همان روز اول آشنایی مان متوجه نگاه سرد و بی روح ایشان و غیر عادی بودن بعضی حالات ایشان شده بودم اما چون در خانواده سنتی ما طلاق یک تابو محسوب میشد از ترس آبروم سکوت کردم. بنابراین انزوا طلبی ایشان، سکوت های طولانی و غیرمتعارف و همیشگی چه در خانه و چه در میهمانی ها، شرکت نکردن در جمع های خانوادگی و مجالس، بی مهری و بی توجهی ایشان نسبت به خودم و تنها فرزند مشترکمان، و تمام سردی های عاطفی و جنسی ایشان را تاب آورده و فشار روحی و روانی زیادی از این بابت در تمام این سالها متحمل شده ام طوریکه دیگر توان ادامه این زندگی سرد و بی روح را ندارم. با وجود حضور فیزیکی ایشان اما همیشه در تمام این 20 سال احساس تنهایی کرده ام، گویی تمام این سالها با ربات بی جان و بی روحی زندگی کرده ام که فقط برنامه ریزی شده برای خوردن و خوابیدن و ورزش کردن و کار کردن، بی هیچ احساسی، بی هیچ عاطفه ای، بی هیچ درکی از نیازهای عاطفی و روانی و جنسی یک زن.
چند روز پیش به طور اتفاقی یک مقاله روانشناسی مطالعه میکردم و متوجه شدم که همسر من مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوئید است. بیشتر که مطالعه و کنکاش کردم مطمئن شدم که ریز به ریز تمام علائم اسکیزوئید در همسرم کاملا هویداست طوریکه شک ندارم ایشان اسکیزوئید است.

میخواهم بدانم آیا با توجه به اینکه طبق نظر روانشناسان، اسکیزوئید از دوران کودکی شکل میگیرد و درمان هم ندارد،پس در زمان عقد هم ایشان همین اختلال شخصیت را داشته است (هرچند خودش نمیدانست و حتی الان هم قبول ندارد و خود را سالم و نرمال میداند)، آیا جزو عدم سلامت روان زوج در زمان عقد به حساب می آید و از موارد فسخ نکاح محسوب میشود؟
یا جزو بیماری های روانی صعب العلاج است؟
یا عسر و حرج محسوب میشود؟

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بیماری روانی همسر فسخ نکاح عسر و حرج زوجه