مشاوره حقوقی رایگان - انکار در فروش خودرو

فروشنده که سند خودرو به نامش هست سال 98 به شخصی دیگه فروخته و وکالت بلاعزل بدون تاریخ هم واگذار کرده که بعداز شکایت خریدار سوم جهت الزام به تنظیم سند خودرو صاحب سند در دادگاه اعلام کرده که من ماشین به هیچ شخصی نفروختم و انکار میکنه در صورتی که قولنامه فروش هم داده میشه به چه عنوانی علیه این شخص شکایت کرد

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که قولنامه ووکالتنامه دارید صرفا ادعای ایشان مسموع نیس وبه نتیجه نمیرسد.صرف دروغ جرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار قرارداد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی قابل اثبات است که قرارداد را چه کسی امضاء کرده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه ، لایحه دقیق تنطیم و به دادگاه ارائه نمایید

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

اثبات وقوع بیع،اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند بصورت همزمان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با قرارداد موجود میتوان اثبات کرد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود ،در صورت اثبات معامله در دادگاه حقوقی
می‌توان به عنوان فروش مال غیر علیه نامبرده در دادگاه کیفری اقدام کرد .

بهروز مافی

بهروز مافی :

اگر سری قولنامه ها کامل باشه،دعوای تعویض پلاک قابل پذیرش است،اگر سری قولنامه ها کامل نباشه،در خصوص قولنامه ای که وجود ندارد،باید اثبات وقوع عقد بیع و انتقال مالکیت خودرو و تعویض پلاک خواسته تون باشد