مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

با سلام حدود 10 سال قبل بر اساس یک قرارداد مشخص با یک تعاونی مسکن قرارداد امضا کردم و مبلغی به عنوان پیش پرداخت و مبلغی به عنوان اقساط پرداخت نمودم پس از کش و قوس های فراوان و تعویض هیئت مدیره های مختلف الان با توجه به فروش پروژه به شخصی که به ظن من از رفقا هیئت مدیره هست قبلی هست گفتند پروژه فروش رفته و بعضی از اعضا آمده اند و مبالغشان را طبق 10 سال پیش گرفته و رفته اند. با مراجعه بنده به من و تعدادی از اعضا عنوان کردند که تعاونی پول ندارد و فعلا باید منتظر باشیم. میخواستم بپرسم چگونه میتوانم به آپارتمان خود برسم ؟ در صورت عدم گرفتن آپارتمان اگر شکایت کنم مبالغی که پرداخت کردم همان مقدار را می توانم اخذ کنم یا به نرخ روز محاسبه می کنند ؟
لازم به ذکر است سازنده جدید در حال تکمیل کردن پروژه است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی قراردادشمامطالعه گرددتابتوانیم بهترشماراراهنمایی نماییم