مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

در شرکتی کار میکنم که از کارگر چک 100 میلیونی برای ضمانت حسن انجام کار میخواهند آیا این کار قانونی است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانون کار در این زمینه تا حدودی سکوت کرده است و اظهار نظر خاصی در مورد این که کارفرما حق دریافت سفته یا چک از کارگران را دارد یا خیر، ندارد. اما به لحاظ عرف کاری، نمی‌توان گفت که اگر کارفرما چنین شروطی را برای استخدام کارگران بگذارد، مرتکب تخلف شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بهتر است در قرارداد قید کنید بابت ضمانت حسن انجام کار است و شماره سفته را نیز یادداشت کنید و یا اینکه رسید بگیرید.
می توانید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

عرف معمول چنین نیست به اداره کار مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

این موضوع قانونی نیست بیشتر توافقی می‌باشد