مشاوره حقوقی رایگان - سلام من یک سال پیش خودرو برلیانس 230 گرفته بنا به گفته ایشان از کنار خودرو به زدگی جزعی داشته رنگ کرد

سلام من اون موقع بنا به حرف فروشنده کارشناسی رنگ نبردم الان موقع فروش مشتری برد کارشناسی چند رنگ داشت دونستم که خودرو تصادفی بوده شاسی هم ضربه داره الان میشه از فروشنده که خریدم شاکی شد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا فسخ معامله می بایست در مدت متعارف و فوری اعلام میشد حال بعد ازیکسال درخواست فسخ به نظر قبولش توسط دادگاه سخت است.
در ثانی اینرا در نظر داشته باشید که در فسخ همان مبلغی که داده اید قابل پرداخت است که به نظر اینهم به ضرر شماست.