مشاوره حقوقی رایگان - دادسرا

باسلام بنده به علت دعوا غیابی محکم به زندان و16ملیون جریمه وطرف مقابل تهمت قمه کشیدن به من زده ودوشاهدبرده یکی مال اون محل نیستن واخواهی دادموازخودم دفاع کردم واستشهادمحلی ازکسبه وهمسایگان به قاضی دادمواون اقا به من حمله کرده بودومحکم شده وقاضی ماروبه دادسرافرستاده برای بردن شهودبنظرشمارای به نفع من میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شهود خویش را دردادگاه حاضر کنید، درصورتیکه مدارک ودفاعیاتتان قوی باشد، امکان تبرئه وجوددارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت دفاع موثر امکانش وجود دارد