مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

باعرض سلام بنده پانزده ساله که ازدواج کردم ویک پسر12ساله دارم واین مدت زمان من درخانه مادرشوهروپدرشوهروخواهرشوهربودم بعدازاینه همه سال بعلت کارنکردن واحساس مسعولیت نکردن وفشارخانواده دیگه تحمل بنده واقعا سربه سامان آورد والان دوماه هستش خانه پدری هستم شکایت مهریه کردم واین مدت زمان من هیچ نفقه ای ازهمسرم دریافت نکردم واگرم پولی به کارتم پرداخت شده باشه پدرشوهرم پرداخت کرده ایشونم رفته وشکایت تمکین کردن .پدرومادرمن هم پیرهستن سوال من ازشما بزرگواران این هستش که آیا من برای تامین زندگی میتونم برم سرکاروهیچ مشکلی ازطرف همسرم وخانوادش برم پیش نمیادممنونم ازراهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید در دادگاه تمکین اعلام کنید که زوج منزل مستقل و در شأن زوجه تهیه نماید.